Γνωρίστε

Ποιοι είμαστε

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα φυσικοθεραπευτών με εξειδικεύσεις στην αποκατάσταση μυοσκελετικών, αθλητικών και νευρολογικών ασθενών.

Με πιστοποιημένες γνώσεις στο Manual Therapy, το κλινικό Pilates, το Βελονισμό και δουλεύοντας σε έναν ευχάριστο, σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο φυσικοθεραπείας, Pilates και θεραπευτικής άσκησης, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την αποκατάσταση που επιζητούν.

https://prnt.sc/ts8r13

Η φιλοσοφία μας

Στο Physiomotive βασίζουμε τη φιλοσοφία μας πάνω σε τρείς αρχές. Αυτές είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση, οι προσωπικές «ένας προς έναν» συνεδρίες και η αποτελεσματικότητα κόστους “cost effectiveness”.

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους και έτσι κάθε πρόβλημα στη μυοσκελετική και κινητική του υγεία αποτελεί μία μοναδική εμπειρία πόνου και δυσλειτουργίας. Όταν νοσείτε δεν χρειάζεστε να εφαρμοστεί πάνω σας κάποια θεραπεία έτοιμη «κονσέρβα», αλλά ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συστηματική αξιολόγηση, η οποία σε μεγάλο βαθμό καθορίζει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Γι’αυτό το λόγο στο πρώτο σας ραντεβού εδώ, θα περάσετε από ένα interview από ειδικό για το πρόβλημά σας φυσικοθεραπευτή. Θα σας γίνουν κάποιες ερωτήσεις που αφορούν εσάς και το πρόβλημά σας. Έπειτα θα εξεταστείτε σωματικά, κινητικά και λειτουργικά. Λαμβάνοντας υπόψιν τα ευρήματα της φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης μαζί με τις εξετάσεις και γνωματεύσεις ιατρών, διαμορφώνουμε το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας σας.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της αποκατάστασης στο Physiomotive είναι οι personal (ένας προς έναν) συνεδρίες. Ένας φυσικοθεραπευτής ανά ασθενή. Ο ασθενής βρίσκεται εξολοκλήρου υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή ο οποίος εφαρμόζει θεραπευτικές τεχνικές, επιβλέπει τη θεραπευτική άσκηση, δίνει ειδική συμβουλευτική και κάθε φορά επαναξιολογεί τον ασθενή. Έτσι μπορεί και διαμορφώνει ανάλογα την εκάστοτε συνεδρία αλλά και ευρύτερα το πλάνο θεραπείας.

Η τρίτη αρχή μας είναι να παρέχουμε στον ασθενή τη πιο σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση, προσπαθώντας παράλληλα να τον εκπαιδεύουμε να αυτοδιαχειρίζεται το πρόβλημά του. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τη παθολογία με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό οι παροχές μας να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα κόστους (cost effectiveness).

1

Εξατομικευμένη Αποκατάσταση

2

Ένας προς Έναν Συνεδρίες

3

Αποτελεσματικότητα Κόστους

Η ομάδα μας

Σοφία Κουσίδου - Φυσικοθεραπευτής Physiomotive

Σοφία Κουσίδου

PT, Clinical Pilates Instructor

Χριστίνα Νταχρή - Φυσικοθεραπευτής Physiomotive

Χριστίνα Νταχρή

OMPT, Clinical Pilates Instructor

Έφη Μαντέλλου - Φυσικοθεραπευτής Physiomotive

Έφη Μαντέλλου

PT, Clinical Pilates Instructor, Lymphoedema Therapist