Φυσικοθεραπευτές

Η ομάδα μας

Χριστίνα Νταχρή

OMPT, Clinical Pilates Instructor

Χριστίνα Νταχρή - Φυσικοθεραπευτής Physiomotive

Η Χριστίνα Νταχρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, από όπου αποφοίτησε το 2016 και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εκπαιδεύτηκε στο πρόγραμμα Otago, ένα πρόγραμμα άσκησης για την πρόληψη των πτώσεων σε ηλικιωμένους, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται σε κατ’ οίκον θεραπείες.

Το 2017 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης Clinical Pilates του GPC, κατακτώντας τον τίτλο της Clinical Pilates Instructor και ειδικός της θεραπευτικής άσκησης. Την ίδια χρονιά παρακολούθησε κλινικά σεμινάρια στη θεραπευτική επίδεση “taping” και στο λεμφοίδημα.

Το 2019, ξεκίνησε τη μεταπτυχιακή εξειδίκευση ως Orthopaedic Manual Therapist στον οργανισμό Hellenic OMT eDu, φορέα αναγνωρισμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό IFOMPT.

To 2019 και για ένα χρόνο εργάστηκε σε Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στον τόπο καταγωγής της απασχολούμενη με νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά, ενώ από το 2020 αποτελεί μέλος του δυναμικού του Physiomotive, με ενασχόληση τα μυοσκελετικά περιστατικά και το Clinical Pilates.